Figur of Sweden

Rebecca Figur | Naprapat Nyköping

Examen Naprapathögskolan​

Jag tog examamen VT-23 från Naprapathögskolan i Stockholm. Är även utbildad inom massage. 

Tidigare har jag arbetat som undersköterska både i Sverige och Norge, vilket har gett mig värdefull erfarenhet inom vården. 

I nuläget gör jag min legitimationspraktik som naprapat på Rygg & ledkliniken i Nyköping.

Jag är också delägare i Figur of Sweden tillsammans med min syster Jannica, där vi strävar efter att inspirera till hälsosamma och hållbara val för kropp och själ.

Om mig - Rebecca Figur

Jag är en kunskapstörstig person som strävar efter att bli mitt bästa jag. Jag är född 1988, uppväxt i Nyköping och Västervik och är idag bosatt på landet utanför Nyköping tillsammans med min son, 2 katter och 2 hundar.

Mitt stora intresse i livet är just nu allt skapa en oas i vardagen som innebär att jag och min familj kan få ha möjligheten att leva ett sådant giftfritt och hållbart liv som möjligt. Det kan handla om allt från självförsörjning i form av odling och örtmedicin, framställning av egna ekologiska hudvårdsprodukter, personlig utveckling, själslig hälsa i form av naturupplevelser, mindfulness eller att praktisera energimedicin.

Kontakta mig på: 
rebecca@figurofsweden.com
070-047 98 03

Giftfri vardag

Jag tror inte att vi har kontroll över när vårt liv tar slut,  men vi har en möjligheten och förmåga att påverka hur länge och hur länge vi kan leva och hur vi mår under den tiden. Mitt mål är att genom en hälsosam livsstil och ökad medvetenhet om vår kropp och själ få så många friska år som möjligt. Genom att ta hand om vår kropp och sinne, och genom att göra medvetna val för vår hälsa och välbefinnande, kan vi maximera vår livskvalitet och förlänga vårt liv på ett meningsfullt sätt.

Jag började intressera mig för en giftfri vardag när jag insåg hur viktigt det är att ta hand om både min egen hälsa och miljön.

Först började jag tänka mer på vad jag skulle äta och vilka hälsosamma livsmedel jag kunna lägga till i min kost istället för att fokusera på vad jag skulle utesluta. Därefter granskade jag vilka kosmetiska- och hudvårdsprodukter jag använde och valde att ta bort de som innehöll giftiga ämnen.
Istället började jag att tillverka min egen naturliga, ekologiska  hudvård. Slutligen, tittade jag på vilka tvätt- och städprodukter jag använde och bytte till miljövänliga och giftfria alternativ. Mitt mål är att leva ett hälsosamt liv som gynnar både mig och miljön. Genom att välja miljövänliga och hållbara alternativ kan vi minska vår påverkan på planeten och bidra till en mer hållbar framtid.

Mitt mål idag med Figur of Sweden är att eventuellt kunna inspirera er till att göra fler medvetna, hållbara och hälsosamma val.

Kontakta mig för att boka tid

I nuläget gör jag enbart hembesök och tiderna varierar​.
Kontakta mig gärna så finner vi en tid som passar.

Jag kan ta kunder i Nyköping- och Oxelösundsområdet.