Figur of Sweden

Scandinavian Herbs

Upptäck Scandinavian Herbs – en hyllning till Nordens rika flora och en förespråkare för naturlig skönhet och välmående. Med över två decennier av expertis och dedikation erbjuder de en exklusiv serie av välbefinnande produkter, vars källa ligger i de orörda marker på Island och tillverkas med omsorg i Sverige. Deras produkter är helt fria från parabener och andra artificiella ämnen, vilket ger dig möjligheten att vårda både dig själv och vår planet på samma gång.

Svensktillverkade

Miljövänliga, örtbaserade friskvårdsprodukter för kropp och själ!

Miljövänlig produktion

Miljövänlig produktion för alla våra produkter

Naturliga och biologiska råvaror

Krämer och oljor helt och hållet framställda av naturliga, biologiska råvaror
chemical-icon-png-6

Parabenfria & Aluminiumfria

Krämer och oljor helt och hållet framställda av naturliga, biologiska råvaror

Vilka är Scandinavian Hurbs?

Det är få företag som kan matcha den imponerande banan av Scandinavian Herbs. Med en historia som sträcker sig över 22 år har de etablerat sig som en betydande aktör inom egenvård och friskvård. Deras produkter har inte bara spridit sig till marknader i Skandinavien utan har även gjort sitt avtryck i länder som Finland, Norge, Danmark, Nederländerna och till och med USA.

Vad som sätter Scandinavian Herbs isär från mängden är deras dedikation till naturlig skönhet och välbefinnande. Genom att använda handplockade örter och växter från de orörda markerna på Island, kombinerar de nordisk natur med enastående kvalitet och renhet. Denna omsorgsfulla process, som inkluderar tillverkning i Sverige, resulterar i produkter av högsta standard som är skonsamma både för kroppen och miljön.

Scandinavian Herbs strävar efter att erbjuda 100% naturliga och biologiska produkter.. 

..helt utan parabener, aluminium och andra kemiska tillsatser. Deras serie av krämer och oljor tillverkas med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet och erbjuder en behaglig upplevelse med dofter från en harmonisk blandning av örter och eteriska oljor. Dessa produkter passar inte bara för vuxna utan även för barn, problemhud och djur.

I Scandinavian Herbs produktserie finns även ett omfattande sortiment av kroppsvårdsprodukter som täcker allt från ansiktsvård till inre hälsa. Oavsett om du behöver produkter för ansiktet, håret, badet och duschen, hand- och fotvård, barnvård, massage- och kroppsvårdsprodukter, eller till och med kärleksvård, så finns det något för alla behov och önskemål. Dessutom erbjuder de specialprodukter som kosttillskott, teer och drycker för en komplett hälsoupplevelse.