Figur of Sweden

Vi är systrarna Figur

Figur of Sweden sen 2020

Om Figur of Sweden

Vi är systrar som delar ett stort delat intresse för hälsa och idén för att skapa något gemensamt smög sig in för många år sen. Vi tycker båda om att grotta ner oss i olika ämnen. Denna webbsida började med inriktningen Ekologisk hudvård, men intressen har breddat sig till ytterligare områden. Hälsa och skönhet är en helhet och man måste tänka holistiskt. Hudvård är även att ta hand om insidan av kroppen och vår psykologiska hälsa påverkar hela kroppen från karisma till hur kroppen mår. En välmående kropp gör att även huden och håret mår bra. Vi kallar därför denna webbsida för vårt hälsohus, vi samlar allt vi lärt oss under ett och samma tak. Vi är inte professionella, förutom att Rebecca studerar naprapati där det ingår massage, kost, träning, mm.

Figur of Sweden registrerades 2020
Rebecca kan ta kunder inom sitt område naprapati och massage runt Nyköping & Oxelösundsområdet, och vi hoppas att i framtiden även kunna sälja ekologiska produkter med hög kvalitet.

Vi är väldigt lika men samtidigt väldigt olika.

Våra olikheter gör att vi kompletterar varandra och tar oss framåt, och våra likheter gör att vi inte bara är syskon, men också bästa vänner. 

Rebecca Figur

Naprapat & Massageterapeut

Jannica Figur

Digital marknadsförare