Figur of Sweden

Vi är systrarna Figur

Figur of Sweden sen 2020

Vi är väldigt lika men samtidigt väldigt olika

Våra olikheter gör att vi kompletterar varandra och tar oss framåt, och våra likheter gör att vi inte bara är syskon, men också bästa vänner. 

Rebecca Figur

Naprapat & Massageterapeut

Jag tog examen VT-23 från Naprapathögskolan i Stockholm. Är även utbildad inom massage. 

Tidigare har jag arbetat som undersköterska både i Sverige och Norge, vilket har gett mig värdefull erfarenhet inom vården. 

I nuläget gör jag min legitimationspraktik som naprapat på Rygg & ledkliniken i Nyköping.

Jag är också delägare i Figur of Sweden tillsammans med min syster Jannica, där vi strävar efter att inspirera till hälsosamma och hållbara val för kropp och själ.

Om Figur of Sweden

Vi är systrar som delar ett stort delat intresse för hälsa och idén för att skapa något gemensamt smög sig in för många år sen. Vi tycker båda om att grotta ner oss i olika ämnen. Denna webbsida började med inriktningen Ekologisk hudvård, men intressen har breddat sig till ytterligare områden. Hälsa och skönhet är en helhet och man måste tänka holistiskt. Hudvård är även att ta hand om insidan av kroppen och vår psykologiska hälsa påverkar hela kroppen från karisma till hur kroppen mår. En välmående kropp gör att även huden och håret mår bra. Vi kallar därför denna webbsida för vårt hälsohus, vi samlar allt vi lärt oss under ett och samma tak. Vi är inte professionella, förutom att Rebecca studerar naprapati där det ingår massage, kost, träning, mm.

Figur of Sweden registrerades 2020
Rebecca kan ta kunder inom sitt område naprapati och massage i Nyköping, och vi hoppas att i framtiden även kunna sälja ekologiska produkter med hög kvalitet.

Jannica Figur

Digital marknadsförare​

Jag är en passionerad, funderare- och analyserande person. Jag bor tillsammans med mina söner i ett mysigt radhus i Nyköping. 

Jag har två stora intressen i mitt liv, mitt arbete inom marknadsföring och sen hälsa. Framförallt när det gäller psykologi, personlig utveckling och naturmedicin. På denna webbsida kan jag använda mig av mina kunskaper inom webb, marknadsföring och SEO ihop med att skriva och forska om just hälsans olika aspekter.