Figur of Sweden

Behandlingar i Nyköping

Jag erbjuder naprapatbehandlingar, massage och professionell dry needling. Man kan boka tid hos mig på Naprapatlandslaget i Nyköping.

Rebecca Figur

Naprapat och massageterapeut i Nyköping

Jag är Rebecca Figur, naprapat och massageterapeut, och min passion ligger i att hjälpa människor uppnå bättre hälsa och välbefinnande.

Med en holistisk syn på vården strävar jag efter att skapa skräddarsydda behandlingar som tar hänsyn till varje individs unika behov. Mitt mål är att inte bara behandla symptom utan att identifiera och behandla roten till problemet. Genom att lyssna och förstå mina patienter vill jag ge dem verktygen och stödet för att återfå och bibehålla en smärtfri och rörlig vardag.

naprapat

Behandlingar i Nyköping

Boka ett välbefinnande och skräddarsydda naprapatibehandlingar och avslappnande massagebehandlingar. Upplev en holistisk approach till naturlig hälsa direkt här hos oss – för kropp, sinne och själ.

Naprapatbehandling

Med fokus på att lindra smärta och förbättra rörlighet skapar jag skräddarsydda behandlingsplaner som passar just dina behov. Tillsammans arbetar vi mot att återställa balansen i din kropp och främja långsiktig hälsa, vilket gör varje session till en unik resa mot ditt välbefinnande.

Massagebehandling

Varje behandling är en personlig upplevelse där min expertis kombineras med omsorg, vilket ger dig en stund av total avslappning och återhämtning.

 

Dry needling

Dry Needling är en terapeutisk metod som involverar att använda tunna nålar för att behandla muskelsmärta och förbättra muskelfunktion. Genom att noggrant placera dessa nålar i triggerpunkter eller områden med ökad muskelspänning, strävar Dry Needling efter att minska spänningar i musklerna, öka blodflödet och främja läkning. 

I nuläget finns jag på Naprapatlandslaget i Nyköping

Adress Norrköpingsvägen 13, 611 38 Nyköping (Google Maps)
Öppettider: Måndag – fredag: 07-18
Vi har även öppet vissa helger.
Akuta tider varje dag!