Figur of Sweden

Symptomskolan

Här delar vi generöst med oss av vår samlade kunskap och års erfarenhet för att kunna stödja din kropp och hjälpa dig att hantera dina besvär på distans. 

Varmt välkommen till Symptomskolan!

Om du upplever symptom och vill läsa mer om möjliga orsaker samt få användbara råd om hur du själv kan lindra din smärta, då har du kommit till rätt plats. Vi är här för att ge dig verktyg och den information du behöver för att förstå och ta hand om din hälsa på bästa möjliga sätt.

Vår dedikation är att erbjuda dig kunskap och stöd, så du kan ta kontroll över ditt välmående. På Symtomskolan hittar du en mångfald av artiklar, guider och resurser som täcker olika hälsorelaterade ämnen. Vi strävar efter att göra komplex medicinsk information lättförståelig och tillgänglig för alla.

Inom kort kommer vi utöka Symtomskolan med vanliga smärttillstånd och erbjuda tips och träningsvideor för att du ska kunna genomföra rehab hemma. Dessutom kommer vi att presentera guider om mindfulness och andningstekniker, värdefulla verktyg för att hantera smärta och förbättra ditt välbefinnande. Så Stay tuned!

Vi uppmuntrar även dialog och frågor från våra besökare. Om det är  något specifikt du undrar över eller om du vill ha personlig rådgivning, tveka inte att kontakta oss. Din hälsa är vår prioritet, och vi finns här för att stötta dig på din väg till välbefinnande och kunskap.

Välkommen till en källa av information och stöd för din hälsa.

Dela den här artikeln

I nuläget finns jag på Naprapatlandslaget i Nyköping

Det är inte alltid lätt att själv veta vad sin smärta och problematik beror på. Genom att boka en tid hos en naprapat kan du få professionell hjälp att undersöka och utreda vad som orsakar dina besvär. Naprapater är specialister på att behandla smärttillstånd och muskuloskeletala besvär, och deras expertis, inklusive rehabilitering, kan vara värdefull i din strävan att lindra smärta och förbättra din hälsa. De kan även ge dig råd och behandling för att hjälpa dig att må bättre.

Adress Norrköpingsvägen 13, 611 38 Nyköping (Google Maps)
Öppettider: Måndag – fredag: 07-18
Vi har även öppet vissa helger.
Akuta tider varje dag!

Snabblänkar