Figur of Sweden

Massage Nyköping

Rebecca Figur

Naprapat och massageterapeut i Nyköping

Jag är Rebecca Figur, naprapat och massageterapeut, och min passion ligger i att hjälpa människor uppnå bättre hälsa och välbefinnande.

Med en holistisk syn på vården strävar jag efter att skapa skräddarsydda behandlingar som tar hänsyn till varje individs unika behov. Mitt mål är att inte bara behandla symptom utan att identifiera och behandla roten till problemet. Genom att lyssna och förstå mina patienter vill jag ge dem verktygen och stödet för att återfå och bibehålla en smärtfri och rörlig vardag.

naprapat

Massage- och friskvårdsbehandling

Massage och olika trycktekniker är förmodligen bland de äldsta behandlingsmetoderna i vår historia där man på olika vis mjukar upp och förebygger spända muskler. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt.

Massagen skapar en välbefinnande balans mellan energiflöden i kroppen och utses som den bästa metoden mot trötta och ömma muskler. För att uppnå maximal effekt så kommer alla behandlingar att vara skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Oavsett om du har besvär med värk i kroppen, kroniska eller akuta eller om vardagen känns för mycket för dig, vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för att må bättre!

Har du en uttalad större smärtproblematik uppmanas du boka Naprapatibehandling.

Behandlingstiden & Pris

Välj den behandlingslängd eller det pris som passar dig bäst så anpassar jag behandlingen utifrån dina egna önskemål. 

30 min | 875 kr

Friskvård/massage

Om du har friskvårdsbidrag att nyttja hos Epassi eller Benify.

Lättare naprapatibehandling ingår om önskat!

 

50 min | 800 kr

Om du önskar en lugnande helkroppsmassage som inkluderar rygg, nacke och ben.

40 min | 700 kr

Idrottsmassage

Om du önskar en mer djupgående massage inkluderat triggerpunktsterapi och dry needling.

30 min | 550 kr

Om du önskar en avkopplande massage för rygg och nacke.

Pris inkl. 25% moms

Pensionärer 15% rabatt
Studenter 10 % rabatt på ordinarie priser. Studenter mot uppvisande av Mecenat- eller studentkort.

Klassisk massage

Klassisk massage är effektiv för att lindra spända och trötta muskler, minska träningsvärk, bekämpa spänningshuvudvärk, reducera stress samt generellt främja avslappning och välbefinnande. Denna behandlingsform frigör oxytocin, vårt ”avslappningshormon”, vilket bidrar till att minska stress, förbättra ditt välmående och skapa en skön och avkopplande stund. 

Du kan välja behandlingstid mellan 30 och 50 minuter. 

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mer djupgående och tuffare massage som är till för dig som tränar mycket eller bara uppskattar en mer kraftfull massage.
Resultatet blir en ökad cirkulation som minskar på smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan vara orsakade av ex. stress. Jag kombinerar starka massagegrepp med triggerpunktsbehandling/pressur, så i jämfört med den klassiska massagen så ligger fokus på funktion och återhämtning. Massagen kan också komma att kombineras med stretching och akupunktur/Dry needling.

Behandlingstiden är 40 minuter. 

I nuläget finns jag på Naprapatlandslaget i Nyköping

Norrköpingsvägen 13, 611 38 Nyköping

Måndag – fredag: 07-18
Vi har även öppet vissa helger.

Akuta tider varje dag!