Figur of Sweden

Jannica Figur | Digital Marknadsförare Nyköping

Passionerad, funderare- och analyserande

Jag har två stora intressen i mitt liv, mitt arbete inom marknadsföring och sen hälsa. Framförallt när det gäller psykologi, personlig utveckling och naturmedicin. På denna webbsida kan jag använda mig av mina kunskaper inom webb, marknadsföring och SEO ihop med att skriva och forska om just hälsans olika aspekter. 

Mitt intresse för hälsa

Vart kommer mitt intresse ifrån..

De olika grenarna inom hälsa kommer från lite olika stadier i mitt liv. Psykologi och personlig utveckling kommer ifrån att jag växte upp med extremt dålig självkänsla, vilket ledde till att jag fick Social fobi som negativt styrde hela mitt liv fram till jag fyllde 30 år ungefär. Till sist, efter mycket forskande, en kurs, öva öva öva och med lite hjälp i slutet, lyckades jag äntligen komma över min fobi, men det betyder ju självklart inte att jag är klar där. 

Personlig utveckling är ett ständigt arbete, men det är samtidigt väldigt tillfredsställande när man hela tiden utvecklar till det bättre. Jag tycker också att resultatet är värt allt arbete man lägger ner, då att låta sig vara olyckling och må dåligt är helt otänkbart för mig. Lycka är vad alla bör sträva efter.  

Jag är en forskare i natur..
Jag vill veta hur saker och ting ligger till, hur det fungerar, vad det är i allt och vad det vi stoppar i oss gör med vår hälsa. Vi har mycket att lära sig om kost, naturmedicin, vitaminer och mineraler, hur hjärnan fungerar och hur det styr våra känslor.

Jag tycker att vi har rätt till de bästa produkterna, bästa vården, där folkets hälsa och välbefinnande är målet och bästa maten. Tyvärr, efter mycket efterforskande, så har jag insett att vi inte får det idag och också blir lurade av industrin i extremt många fall enbart för att sälja. 

Arbetlivserfatenheter

Jag arbetar idag som
Digital marknadsförare och specialiserar mig på SEO (Sökmotoroptimering) webbanalys och UX-research på digital- och webbyrån Tankbar  här i min hemstad Nyköping. Jag arbetar även med Google Ads (SEM), webbadministration, mm.

Jag har innan arbetat som
Art director, bildbehandlare,  med fotografering, mm. Har fått äran att arbeta med varumärken som OLW, Göteborgs kex (Ballerina, Singoalla, Utvalda), Star Nutrition, Chained Nutrition mfl. 

Vill man se vad jag arbetat med så kan ni läsa mer på min portfoliowebbsida.