Figur of Sweden

Rebecca Figur | Naprapat Nyköping

Självreflekterande, nyfiken och empatisk

Mitt stora intresse i livet är just nu allt skapa en oas i vardagen som innebär att jag och min familj kan få ha möjligheten att leva ett sådant giftfritt och hållbart liv som möjligt. Det kan handla om allt från självförsörjning i form av odling och örtmedicin, framställning av egna ekologiska hudvårdsprodukter, personlig utveckling, själslig hälsa i form av naturupplevelser, mindfulness eller att praktisera energimedicin.

Mitt intresse för hälsa

Mitt intresse för en hälsosam och hållbar livsstil växte fram som ett resultat av några destruktiva ungdomsår. Efter att ha insett behovet av en livsomvändning, kände jag en stark vilja att göra val som främjade mitt välbefinnande istället för att försämra det. Denna insikt blev startpunkten för mitt engagemang för självförsörjning, hälsosam kost, ekologisk hudvård, meditation och yoga.

Jag är sinnets forskare..
Genom mindfulness och meditation har jag utforskat mitt inre och funnit en kraftfull väg till förändring. Genom att stilla mitt sinne och närvara i nuet har jag uppnått ökad medvetenhet om mina tankar och känslor. Denna insikt har blivit nyckeln till personlig tillväxt och själslig balans. Att betrakta mina tankar som observatör snarare än att låta dem definiera mig har hjälpt mig att hantera stress och negativa tankemönster. Meditation har blivit en plats för inre utforskning och skapande av en lugn oas mitt i livets hektiska rytm. Genom denna resa har jag funnit att energin och kraften för förändring inte bara kommer från yttre omständigheter utan främst inifrån mig själv. Genom att kultivera inre resurser och uppmärksamhet på min egen energi har jag förstått att en hälsosam och harmonisk tillvaro börjar inifrån. Mindfulness och meditation har blivit de verktyg som hjälper mig att förankra mig i nuet och dra nytta av den kraft som kommer från min inre kärna.

Arbetlivserfatenheter

Jag arbetar idag som
Naprapat på Naprapatlandslaget i Nyköping. Jag tog min examen vid Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm i juni 2023

Jag har innan arbetat som
Undersköterska. Min erfarenhet som undersköterska inkluderar jobb både i Sverige och Norge, vilket har gett mig värdefull inblick och erfarenhet inom vården.

 

 

 

 

I nuläget finns jag på Naprapatlandslaget i Nyköping

Adress Norrköpingsvägen 13, 611 38 Nyköping (Google Maps)
Öppettider: Måndag – fredag: 07-18
Vi har även öppet vissa helger.
Akuta tider varje dag!