Figur of Sweden

Manifestera drömkarriären: En personlig resa med Law of Attraction

  Genom hela mitt liv har jag burit på en dröm om min karriär 

  – en ambition att arbeta med min ultimata passion. 

  Att exakt förstå vad mitt drömjobb innebar baserat på min personlighet och intressen var emellertid inte alltid enkelt. Det krävde en djup utforskning av mig själv. Jag visste att det handlade om marknadsföring, och varje jobb jag antog banade vägen för att förstå vad som verkligen låg i linje med mig. 

  Min resa började med att jag gick en medieutbildning under mina gymnasieår. Jag fascinerades av Adobes programvara, särskilt Photoshop, vilket ledde mig mot en roll inom bildbehandling. Att landa vad jag trodde var mitt drömjobb som grafisk formgivare/art director för några av Sveriges ledande varumärken var utan tvekan en milstolpe. Ändå kunde jag inte skaka av mig känslan att något saknades. 

  Det gick upp för mig att det jag saknade var förmågan att mäta effekten av mina design – hur mycket bidrog de till försäljning av produkter eller klick på webbplatser? Oförmågan att optimera frustrerade mig, och jag kände att tempot var alltför långsamt. Till sist insåg jag att min kallelse låg inom digital marknadsföring – en värld där teknologi möjliggör snabba processer och erbjuder tydliga nyckeltal för prestanda. Men var inom digital marknadsföring hörde jag hemma?   

  Jag längtade efter en roll som tillät mig att förstå helheten av ett projekt – att skapa, följa upp framsteg, analysera data, genomföra strategier och optimera resultat. Jag kunde inte begränsa mig till en enda aspekt och känna mig uppfylld. 

  Innehåll

   En magisk vägledning

   Ödet slog verkligen till när jag utförde sökordsanalys för min dåvarande praktikplats när jag vidareutbildade mig till Digital marknadsförare, jag funderande över möjligheten till en förändring då denna praktikplats inte kändes helt rätt för mig. Webbplatsen för ett visst företag som jag kände till i min hemstad fortsatte att dyka upp när jag gjorde min analys. Det kändes som ett tecken från universum och jag besökte deras webbplats. Omedelbart kände jag i magen att jag hörde hemma där. Jag skickade snabbt ett e-postmeddelande och fick ett samtal två timmar senare för en intervju. Jag säkrade praktikplatsen och blev därefter anställd. 

   Drömmen förverkligad

   Varje fiber i min kropp resonera nu med övertygelsen att detta är mitt drömjobb. Jag har fått friheten att forma min roll, specialisera mig inom det jag finner mest spännande – SEO, webbanalys, spårning och webbadministration. Jobbet överensstämmer perfekt med min nördiga läggning och möjliggör min professionella tillväxt. Min senaste uppgift, UX-research, lägger ytterligare en dimension av spänning till min roll.

   Lärdomar och verktyg

   Min resa har styrts av principerna för Law of Attraction, där varje jobb jag har haft har fört mig närmare att förverkliga min ultimata dröm. Varje motgång i karriären har knuffat mig närmare mot drömjobbet, vilket jag visste och därför såg motgången som ett tecken på att det var dags att gå vidare. Jag har en outsinlig tilltro till att Law of Attraction kommer att vägleda mig dit jag strävar. Det är dock också viktigt att förstå ens egna behov för att känna igen när drömjobbet har uppnåtts. Ibland drömmer vi om saker som i slutändan inte uppfyller oss, och jag var fast besluten att inte göra det misstaget. Jag strävar efter det som överensstämmer med mina behov, främst för att leva ett enkelt, harmoniskt, glädjefullt, kärleksfullt liv – med en touch av magi. 

   Min resa har lärt mig vikten av tålamod och att lita på processen. Law of Attraction var en kraftfull guide, och verktyg som affirmationer, meditation och mindfulness bidrog till ett positivt mindset och en stark tro på min förmåga att nå mina mål. 

   En pågående resa och personliga tips

   Även om jag har nått mitt drömjobb, är jag medveten om att resan inte slutar här. Jag fortsätter att använda Law of Attraction för att växa och utvecklas i min karriär, men också för att kunna manifestera andra drömmar som tex kärleken. 

   Tips som jag har:

   • Lyssna på Guidade Meditationer för att sända dina drömmar kraftfullt ut i universum. 
   • Bearbeta och lösa dina trauman för att inte låta personliga hinder stå i vägen för dina mål. 
   • Leva enligt mindfulness för att vara närvarande och uppmärksam på varje steg i din resa. 
   • Upprepa positiva affirmationer, integrerade med guidande meditationer, för att stärka ditt sinne och din tro på dig själv. 
   • Fokusera på att styra dina tankar för att påverka dina känslor; detta gör det lättare att bibehålla en positiv inställning och undvika att låta negativa händelser påverka dina manifestationer negativt. 

     

   Lycka till på din resa till att manifestera dina drömmar med Law of Attraction! 

    

   Jannica Figur – Digital marknadsförare 

   Law of Attraction

   För den som är intresserad av att lära sig mer om Law of Attraction och dess potential att förändra liv, finns det en mängd resurser att utforska. Böcker som ”The Secret” av Rhonda Byrne eller The Success principles ger djupgående insikter och praktiska råd om hur man kan tillämpa Law of Attraction i sitt eget liv. Genom att fortsätta att lära och växa i vår förståelse för Law of Attraction kan vi öppna dörrar till nya möjligheter och upplevelser som tidigare verkade utom räckhåll.

   Dela den här artikeln:

   Summering

   Min resa visar kraften i att följa ens passion och tillämpa Law of Attraction. Varje steg närmade jag mig mitt drömjobb, och nu när jag har nått det, fortsätter jag att använda Law of Attraction för att fortsätta växa och utvecklas. Det är en påminnelse om att våra drömmar inte bara handlar om att uppnå mål, utan också om att fortsätta blomstra och expandera även efter att vi har nått dem.